Tui-na masaža in kvantna terapija

Tui-na kvantna terapija je posebna terapevtska masaža, kjer se prepletata Tui-na kitajska masaža in pa Quantum Touch® terapija. Uporabljamo jo predvsem za zdravljenje skolioze, lordoze in kifoze. Poleg tega pa z njo uspešno naravnamo okostje nazaj v pravilni anatomski položaj.

Tui-na je stara kitajska medicinska masaža, ki temelji na principih tradicionalne kitajske medicine. Temelji na svojem filozofskem razumevanju zdravja, bolezni, življenja in smrti. Tradicionalna kitajska medicina temelji na teoriji o Yin in Yangu, petih elementih, ter nauku o pretoku Qi-ja (energije) po telesu. Tui-na terapija tako sprošča, kot tudi zdravi ter omogoča prost energijski pretok.

Quantum Touch® (QT) pa je zelo preprosta oblika naravnega energijskega zdravljenja, ki temelji na dihanju in zavedanju življenjske energije. Z različnimi tehnikami dihanja in zavedanja svojega telesa, se naučimo osredotočati na energijo v telesu, jo zviševati na višje vibracije in krepiti njeno moč ter jo uporabiti za zdravljenje in samozdravljenje, ki je aktivirano s strani naravne inteligence telesa. Tehnika Quantum Touch® se zelo dobro kombinira z drugimi tehnikami kot npr.: akupunkturo, masažami, refleksologijo, reikijem, bioenergijo,… in tudi vadbami (joga, pilates, tek,…) s čimer še povečamo njihovo učinkovitost zdravljenja.

Kombinacija obeh terapij, nam prinaša izjemne rezultate, predvsem na področju naravnavanja kosti in okostja nazaj v pravilno anatomsko lego. Za zelo uspešno se je izkazala predvsem pri zdravljenju skolioz, lordoz in kifoz. Terapije prinašajo izjemne rezultate, ne glede na starost, spol in ukrivljenost hrbtenice.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline