Masaža vratu

Bolečine v vratu so pogosta nadloga pri ljudeh, ki imajo pri svojem delu veliko prisilnega položaja, pri tistih, ki so intenzivno izpostavljeni stresu in po poškodbah ali bolezenskih procesih.

Bolečine v vratu, ki so kroničnega izvora in je njihov potek dolgotrajen, so zelo pogosto znak in razlog za terapevtsko obravnavo. Ljudje občutijo različno močne bolečine, ki navadno prinašajo občutke nepopolne gibljivosti, občutek zategovanja pri gibanju, občutke pekoče ali tope bolečine, ki omejujejo normalno gibanje, vsem tem pa se pridružujejo tudi drugi simptomi, kot npr.: glavoboli, vrtoglavice, zvonenje in šumenje v ušesih, težave z razvnotežjem, bolečina pa se lahko širi tudi v ramenski obroč in roke, hkrati pa je lahko tudi vzrok za bolečine vzdolž celotne hrbtenice.

V Centru zdravja, lepote in dobrega počutja FIZIZ, Vam nudimo celostno, individualno terapevtsko obravnavo. Z različnimi profesionalnimi terapijami Vam pomagamo odpraviti bolečine v vratnem delu hrbtenice in tudi druge simptome, ki so s tem povezani.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline