Quantum touch

Quantum Touch® (QT) je zelo preprosta oblika naravnega energijskega zdravljenja, ki temelji na dihanju in zavedanju življenjske energije.

Kako Quantum Touch® deluje?

Z različnimi tehnikami dihanja in zavedanja svojega telesa, se naučimo osredotočati na energijo v telesu, jo zviševati na višje vibracije in krepiti njeno moč ter jo uporabiti za zdravljenje in samozdravljenje, ki je aktivirano s strani naravne inteligence telesa. Prednost energijske tehnike Quantum Touch® je v tem, da jo lahko uporablja vsak za samozdravljenje ali za zdravljenje in pomoč drugim ljudem. Vsak, ki izvaja tehniko Quantum Touch® kot zdravljenje in pomoč drugim, hkrati zdravi tudi sebe in aktivno dela na sebi, medtem pa z dvigom vibracij in energij lastno telo zaščiti pred energijami in vibracijami prejemnika terapije in ne prevzema njegovih zadev. Tehnika Quantum Touch® se zelo dobro kombinira z drugimi tehnikami kot npr.: akupunkturo, masažami, refleksologijo, reikijem, bioenergijo,… in tudi vadbami (joga, pilates, tek,…) s čimer še povečamo njihovo učinkovitost zdravljenja.

Lastnosti tehnike Quantum Touch®

Uporabljajo jo različni zdravstveni delavci in sodelavci pri svojem delu, zelo dobri rezultati pa so vidni tudi pri športnikih. S Quantum Touchom® preprosto in brez bolečin :

 • balansiramo postavo oziroma kosti (uravnavanje bokov, hrbtenice, ramenskega obroča, vratu, okcipitalnih kosti, atlasa, (nazaj) v pravilni anatomski položaj),
 • balansiramo čakre,
 • odpiramo energijske kanale in akupresurne meridiane,
 • odpravljamo in zmanjšujemo bolečine in vnetija,
 • odpravljamo strah, travme in negativne vzorce,
 • odpravljamo PMS,
 • izboljšujemo imunski sistem,
 • uravnavamo hormonsko ravnovesje,
 • odpravljamo glavobole in migrene,
 • sproščamo emocije,
 • izboljšujemo vid, sluh, okus,,
 • pospešujemo celjenje ran, zlomov, zvinov, odrgnin,
 • pospešimo regeneracijo telesa,…

Energijska metoda Quantum Touch® deluje na več ravneh: fizičnem, mentalnem, emocionalnem, psihološkem in duhovnem. Pri tem je potrebno poudariti, da energijske terapije ne pomagajo vsakemu in vedno – vsaj ne nujno na prav takšen način, kot si ga želi ali predvideva in pričakuje. Kot vsaka druga energijska metoda tudi Quantum Touch® ne pomaga vedno, večinoma pa. Pri nekaterih ljudeh so rezultati zelo hitri in takoj vidni, pri drugih traja dlje časa, da pride do nekega vidnega rezultata, enako velja tudi za različne poškodbe in bolezni. To se dogaja zato, ker pri zdravljenju gre vedno za prepletanje več faktorjev, kot npr.: kako velika in izrazita je energijska blokada v telesu, koliko časa ima posameznik že težave in kako se te težave stopnjujejo, koliko časa ima že določene blokado ali bolezen, kaj je razlog nastanka bolezni,…zato vsako telo reagira drugače in na svoj način. Prav tako se moramo zavedati, da energijsko zdravljenje in energija nista dovolj, ampak omenimo še dobro počutje, zdravje, osebni in duhovni razvoj posameznika, ki so pogojeni z njegovim življenjem, mislimi, čustvi in njegovim delovanjem. Poleg energijske uravnoteženosti so pomembni tudi uravnotežena prehrana, gibanje, počitek, kvaliteten spanec, čim manj stresa, čim več smeha, veselja in sprostitve.

Kaj se dogaja med terapijo Quantum Touch®?

Med terapijo posameznik lahko čuti toplino, hlad, vibracije, trzanje, ščemenje, mravljince, pritisk, lahkotnost, sprostitev, napetost,…in to predvsem na področjih, kjer se odvija zdravljenje. Na področju zdravljenja se lahko celo pojavi bolečina, ki predstavlja vmesno fazo zdravljenja in izzveni. Med ali po terapiji se lahko pojavijo občutki mirnosti, osredotočenosti, energičnosti, uravnoteženosti, razpoloženosti,… posledica je navadno tudi bolj miren in kvaliteten spanec. Med terapijo lahko zaradi zelo globoke sprostitve tudi zaspite ali ste bolj emocionalni. Nekateri posamezniki ne bodo čutili ničesar, a učinki terapije in zdravljenje se kljub temu odvija. To se dogaja predvsem zato, ker smo ljudje različno senzibilni.

qt1                                                        qt3

qt4                                     qt5 

 

pomicanje kostiju2                                                                     scolioasis2

 

Opozorilo!

Energijska metoda Quantum Touch® (QT) služi za vzpostavitev in uskladitev energijskih polj telesa in ne spada pod metodo uradno priznane oblike terapevtskega pomoči v Sloveniji in ne predstavlja in niti ne nadomešča zdravljenja. Besedo »zdravljenje« uporabljamo zgolj v smeri vzpostavitve in uskladitve energije v telesu oziroma za izboljšanje kvalitete življenja, nikakor pa ne v smeri fizičnega in psihološkega zdravljenja. Zato kakršnakoli dela in terapije s pomočjo tehnike Quantum Touch niso nadomestilo za medicinsko diagnostiko in zdravljenje, prav tako ne morejo nadomestiti psihoterapevtskega, psihološkega ali katerekoli drugega zdravljenja. Ne zatrjuje in ne zagotavlja se nikakršna obljuba v zvezi z vašim zdravjem. Za diagnosticiranje in zdravljenje svoje bolezni morate poskrbeti sami s pomočjo vašega osebnega zdravnika ali uradnega terapevta. Za terapije v okviru naše ponudbe in dejavnosti posameznik v celoti prevzema odgovornost. V zvezi s tem ali so naše terapije primerne za vas ali za nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega), se pred obiskom posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali uradnim terapevtom. Z obiskom in udeležbo na naših terapijah in programih se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo in odločitev. Ker lahko QT pospeši vzpostavitev in uskladitev energije v telesu, v tesnem sodelovanju z vašim osebnim zdravnikom ali uradnim terapevtom pozorno in dosledno spremljajte vaše potrebe po zdravilih in terapijah, ki jih že jemljete ali bi jih morali jemati.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline