Magnetna terapija

Kaj je magnetna terapija Renaissance®?

Zdravilne učinke magnetnega polja so ljudem poznani že več kot 2.000 let. Naši predniki so zelo dobro poznali učinke magnetnih polj, ki jih ustvarja samo naravni magnet, to je rudnina, ki se imenuje magnetovec. Njegovo magnetno moč so pripisovali njegovemu božanskemu izvoru. Ker smo bili nad rezultati terapij več kot navdušeni, vam to v Centru FIZIZ ponujamo kot NOVOST!

Danes pa se zdravljenje z uporabo elektromagnetnih polj t.i. magnetno zdravljenje,  v profesionalnih krogih zdravstva šteje za eno najbolj varnih in tudi najbolj učinkovitih fizičnih metod zdravljenja. Imenujemo ga tudi »zdravljenje 21. stoletja«. Sem pa ne spada le uporaba preprostih statičnih magnetov, ampak uporaba visoko učinkovitih nizkih frekvenčnih pulznih magnetnih polj. Zdravilni in regenerativni učinek elektromagnetnega zdravljena uporabljajo tudi na klinikah, bolnišnicah in pa strokovnih rehabilitacijskih centrih, saj z to vrstnim načinom terapij dosegajo izjemne rezultate.

Terapevtski učinki magnetne terapije:

  • Protibolečinski učinek - odpravlja vzroke bolečine
  • Miorelaksantni učinek - sprošča mišično napetost
  • Vazodilatatoren učinek - širi krvne žile in stabilizira krvni tlak
  • Proti-vneten in proti-revmatičen učinek - zmanjša otekanje
  • Stimulacijski učinek - pospešuje rast in zgradbo kostnega tkiva
  • Razstrupljanje - odstranjuje škodljive snovi in pospešuje metabolizem
  • Regeneracijski učinek - regenerira celice in izboljšuje cirkulacijo krvi
  • Celjenje - pospešuje postopek celjenja
  • Imunski učinek - krepi imunski sistem

Pulzna nizko-frekvenčna elektromagnetna polja imajo pozitiven učinek na biokemične in biofizične reakcije v celicah in izboljšujejo prepustnost celične membrane. Celice so nato bolje oskrbovane z vitalnimi substancami. Magnetizem pomeni živo energijo, ki poganja vitalne procese v telesu. Gre za naravno biološko metodo, ki predstavlja učinkovito alternativo sedanji prekomerni uporabi farmakološkega zdravljenja.

Magnetna polja prav tako razširijo majhne krvne žile in izboljšujejo prekrvavitev, ta lastnost pomaga omiliti nekatere negativne učinke diabetesa. Magnetno zdravljenje je izjemno učinkovito pri obravnavanju migren in tinitusa - šumenja v ušesih. Uporablja se lahko tudi pri zdravljenju nekaterih psiholoških motenj (npr.: motenj spanja, nespečnost, tesnoba,…), ali pa degenerativnih bolezni (revmatizem,…).

Ena od največjih prednosti magnetnega zdravljenja je ta, da gre za naravno zdravljenje, ki za razliko od mnogih farmacevtskih zdravljenj ne povzroča odvisnosti in zelo blagodejno deluje na celotni organizem.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline