Terapevtske masaže

Glede na današnji prehitri tempo življenja in nezdrav življenjski slog, zelo hitro naletimo na kakršnekoli bolečine ali neprijetnosti v ali na našem telesu. Zaradi prekomernega sedenja in nepravilne telesne drže ter premalo gibanja, se hitro pojavijo bolečine v hrbtenici, v ramenskem obroču, vratnem ali križnem delu hrbtenice. Veliko ljudi trpi za vnetjem išiasnega živca ali t.i. išijasa in diskus hernije. Ljudje z bolečinami v vratu, pa se lahko bojujejo z rednimi glavoboli, migrenami, vrtoglavicami, zvonenjem v ušesih, ipd. Pri tem vam pomaga sprostitvena masaža ali terapevtska masaža s ktero bomo omilili in odpravili vzroke bolečin.  

Zato Vam v Centru FIZIZ nudimo terapevtsko obravnavo, ki vsakega posameznika obravnavamo individualno in celovito. Masaže in terapije prilagodimo potrebam in željam posameznika, da bi dosegli optimalne rezultate in zagotovilo najvišji nivo zadovoljstva in zdravja ter dobrega počutja naših strank.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline