Anticelulitna masaža

Terapevtska anticelulitna masaža

Nadležen celulit, zastala limfna tekočina, podkožno maščevje, jahalne hlače, maščobne obloge, boleče in otekle noge so za ženske občutljiva tema in večne težave. Terapevtska anti-celulitna limfna drenaža je novost v Centru FIZIZ. V ZDA jo uporabljajo kot preventivo in pred lepotnimi ter drugimi kirurškimi posegi, saj s tem skrajšajo rehabilitacijo in olajšajo celotni operativni postopek.

Gre za posebno masažo, ki vsebuje različne tehnike in postopke in sicer ročne limfne drenaže, kitajske masaže in anticelulitne masaže. Gre za masažo s katero odpremo limfne poti in bezgavke, pospešimo cirkulacijo, razbijemo zastalo limfno tekočino in pospešimo odvajanje vode, strupov in toksinov iz telesa. S tem preoblikujemo telo, znebimo se celulita, obseg kritičnih delov telesa se zmanjša, posledično je hujšanje bolj uspešno, številka na tehtnici pa se zmanjša.

Na gre le za lepotne tretmaje in posege, temveč gre za zelo dobro preventivo. Zastala limfna tekočina v našem telesu je raj za nastanek obolenj in bolezni, ki lahko vodijo v resnejša obolenja. Limfni obtok je odgovoren tudi za naš imunski sistem. S terapijami pospešimo limfni obtok, razstrupimo telo, pospešimo cirkulacijo, odplaknemo strupe, toksine in zastalo vodo iz telesa, okrepimo imunski sistem in očistimo telo.

Tretmaji se uporabljajo pri ljudeh:

 Za optimalne rezultate in Vaše zadovoljstvo vsako stranko obravnavamo celovito in individualno. K terapevtski anticelulitni limfni masaži kombiniramo tudi strojno limfno drenažo, savno, obloge, peelinge, ventuziranjem,.. ki še dodatno pospešijo postopek in izboljšajo rezultate. Izdelamo Vam tudi individualni paket terapij po ugodnejši ceni. Priporočamo vsaj 6 zaporednih obiskov in nadaljne vzdrževalne tretmaje.

Rezultate nekaterih naših strank si lahko pogledate TUKAJ.
Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline