Razstrupljanje telesa

Današnje obremenitve sodobnega človeka marsikdaj presegajo zavedanje za lastno delo. Zato smo se v Centru zdravja, lepote in dobrega počutja FIZIZ odločili, da poleg vseh ostalih terapij ponudimo program razstrupljanja telesa.

Terapije za razstrupljanje telesa

Odločilen je prvi posvet, kjer pripravimo program, ki je prilagojen strankinim potrebam in navadam.
Najpogosteje program za čiščenje telesa sestavljajo naslednje terapije:

  • načrt hranjenja s pisnimi navodili: prehrana je je zelo pomemben dejavnik pri razstrupljanju in čiščenju telesa, saj lahko vnos novih strupov izniči trud in napredek, ki ga boste dosegli
  • limfna drenaža (ročna ali strojna): s pomočjo limfne drenaže lahko telesu odlično pomagamo, da se hitreje in učinkoviteje znebi nakopičenih strupov.
  • obloge za razstrupljanje: obloge, ki jih nanaesemo na telo in jih pustimo delovati cca. 45 minut so odlično dopolnilo k raztrupljevalnemu programu. Učinkovine v oblogah vežejo nase toksine in skozi kožo telo očistijo. Ob sami terapiji ponudimo tudi postni čaj, ki še poveča učinek terapije.
  • dihalne vaje na svežem zraku pospešujejo razstrupljanje organizma. Naučili vas bomo osnovnih tehnik, tako da boste dihalne vaje izvajali pravilno.
  • refleksna masaža stopal: z refleksoterapijo učinkujemo na notranje organe v telesu in odstranjujemo energijske blokade.
  • terapija z ventuzami, s katero odplaknemo toksine in strupe iz telesa ter pospešimo znojenje.
  • redno spremljanje napredka.

Pripravili smo različne pakete za razstrupljanje telesa, kjer skupek storitev prinaša popuste za Vas, saj je končna cena precej bolj ugodna, kot če bi posamezno storitev naročali posebej.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline