Kavitacija

Kavitacija je zelo uspešna in priznana metoda za odstranjevanje trdovratnega celulita in mašobnih oblog. Lahko ji rečemo tudi operacija brez kirurškega noža - nekirurška liposukcija.

Kaj je to kavitacija?

Ultrazvočni valovi imajo poseben učinek na tekočine, saj povzročijo nastenek kompresijskih in dekompresijskih valov. Dekompresija povzroči nastanek plinskih mehurčkov. Vedno večji pritisk deluje na mehurčke, vse dokler le ti ne implodirrajo. Energija, ki se sprosti pri tej rekaciji, razbije maščobne celice.

Ultrazvok pri kavitaciji naredi to, kar ne more nobena shujševalna dieta - razbije maščobne celice!

Ultrazvok je prav zaradi teh lastnosti izjemno uspešen pripomoček v boju proti telesnim maščobam in celulitnim oblogam. Ultrazvok s kavitacijskim učinkom zagotavlja odlične rezultate v boju proti celulitu in maščobnim oblogam.

Razbite maščobne celice se sprostijo in delno odstranijo preko limfnih in krvnih žil - tukaj pomagamo telesu z limfno drenažo in telesno vadbo!

Razbite maščobne molekule je potrebno po kavitaciji čimprej spraviti iz telesa. Zato kavitacijo dopolnjujemo z limfno drenažo in telesno aktivnostjo. Po terapiji kavitacije je potrebno izvesti limfno drenažo in nato opraviti vsaj 45 minut vadbe (hitra hoja, tek, kolo, plavanje). Na dan terapije in še naslednjih 7 dni skrbimo za redno telesno aktivnost in pitje tekočine (2 litra vode/dan).

Kakšne rezultate lahko pričakujem pri kavitaciji?

Za vidne rezultate priporočamo 3 - 6 terapij kavitacije. Gre za terapijo in učinke, ki jih ne more prinesti nobena telesna vadba ali shujševalna dieta, če se seveda držite navodil terapevta.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline