Aqua Detox

 Kaj je aquadetox?

Aquadetox je bioenergijska razstrupljevalna vodna terapija, ki nam omogoča sprostitev, dobro počutje in popolno energijsko ravnovesje.

Naše telo se vsak dan razstruplja po naravni poti. Strupe izločamo preko ledvic, jeter, črevesja, limfnih žlez, pljuč in kože. Toksini so povsod okrog nas: cigarete, alkohol, prehrambeni dodatki (aditivi), zdravila, pesticidi, težke kovine in industrijski onesnaževalci. Če želimo, da naše telo funkcionira optimalno, moramo iz organizma odstraniti toksične snovi. Te slabijo naš imunski sistem in lahko povzročijo različne zdravstvene težave, med drugim: apatičnost in utrujenost, glavobole in migrene, prehlade in gripe, težave s kožo, slab zadah in pretirano potenje, težave s sinusi, itd. Razstrupljanje se priporoča kot preventiva, ki služi za krepitev imunskega sistema in nas obvaruje pred boleznimi, ki so posledica slabe odpornosti telesa.

Bioenergijska razstrupljevalna vodna terapija služi ponovni vzpostavitvi energijskega ravnotežja v telesu. V celicah vzpostavlja idealno razmerje med pozitivnimi in negativnimi ioni, kar privede do intenzivnejšega izločanja strupenih snovi.

Kako poteka terapija z aquadetoxom?

Sproščujoča terapija traja 30 minut. Noge potopite v plastično posodo, napolnjeno s slano toplo vodo. Naprava v vodi ustvari tok elektronov in bioenergetsko polje, ki omogoča sproščujočo terapijo. Nežna bioenergetska resonanca potuje po telesu in tako se začne proces uravnoteženja organizma. Aparat nežno masira vaše podplate. Na vsakem podplatu je več kot 2000 por, skozi katere se izločajo strupene snovi. Ena terapija traja 30 minut, in sicer zato, ker kri v odraslem telesu potrebuje približno 20 minut, da opravi celoten krog. Za otroke je dovolj 15 minutna terapija. Idealno je, da opravite dve terapiji na teden. Med dvema terapijama mora biti obvezno vsaj 48 ur presledka.

Kako popogosto se odločiti za terapijo?

Optimalni učinek boste dosegli, če opravite od 6 do 8 zaporednih terapij (2 na teden). Terapije nato ponovite na vsake 3 do 6 mesecev.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline