Oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa je izjemno zahteven projekt, tako za stranko, kot tudi za terapevta, ki izdela program, vodi proces, sledi napredku, korigira začrtan cilj, ki ga na koncu tudi evalvira. Gre za skupek različnih anticelulitnih in shujševalnih  terapij, ki prinašajo optimalne rezultate, tako za stranko, kot za nas!

Najsodobnejši aparati in tehnike za oblikovanje telesa! 

Na voljo imamo odlične in najmodernejše aparate. Nekateri lepotni saloni nudijo samo kavitacijo, s katero ne moremo v celoti in popolno odstraniti celulita. Center zdravja, lepote in dobrega počutja FIZIZ sledi napredku v kozmetičnih in lepotnih trendih, saj imamo na voljo veliko različnih terapij in postopkov na najsodobnejših napravah in aparatih:

BREZPLAČNI prvi pregled

Vsem strankam našega salona nudimo individualen in celovit pristop. Vse anticelulitne programe izdelamo individualno in nudimo brezplačni pregled, ki nam omogoča izbiro optimalnih terapij za vidne rezultate in zadovoljstvo naših strank.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline