Rajawatu

Kraljevski ritual sproščanja Rajawatu - ta masaža se razlikuje od običajnih masaž.

Rajawatu aktivira življenjsko energijo v telesu

Gre za kraljevski ritual sproščanja s toplimi, aromatičnimi, masažnimi kamni, ki so narejeni individualno za vsako stranko. Pri Rajawatu postopku združimo moč kamnov s toploto in aromaterapijo v celosten koncept. Masaža s toplimi aromatičnimi kamni pomirja tako telesno kot čustveno. Nežno aktivira blokirane energijske poti in čakre, tako, da življenjska energija enakomerno preplavi telo.

Katere dele telesa obdelamo pri tej terapiji?

Rajawatu je prvenstveno namenjen hrbtnemu, ramenskemu in vratnemu delu telesa, ker pa je hrbtenica s celim telesom povezana preko hrbtenjačnih živcev, tretma preko nje neposredno.

Kaj pomeni ime Rajawatu?

Rajawatu v balinezijskem jeziku pomeni Raja – kralj in Watu-kamen. Samo ime nas vodi v razvajanje s kraljevskim wellness ritualom, ki je narejen individualno za vsako stranko. Ob vhodu v prostor, kjer se ritual odvija, vas pričakajo zvoki nežne glasbe z Balija, vaš nos pa bo razvajal prijeten eksotičen vonj.

Sprostitev in arome...

Vaša stopala bodo dišala po vonju morja, cvetno listje in tradicionalni body polish iz pomaranče in limone, pa bosta vaši koži dala nov in svež izgled. Vaše čute bo omamil šarm cvetnih listov rož z Balija, rajska glasba pa vam bo odprla vrata v sproščanje, ki ga boste doživeli skozi celo telo.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline