Čokoladna masaža

Čokoladna masaža je primerna za vse tiste, ki mate suho, utrujeno kožo.

Kakšna je čokoladna masaža?

Čokoladana masaža je masaža, pri kateri uporabljamo masko chocomint. Masko nanesemo na telo in pustimo stranko zavito v folijo 20 minut. Med postopkom maska deluje na sprostitev telesa in duha, saj prijeten vonj čokolade sprosti hormone sreče in človek postane sproščen in umirjen. Po določenm času masko enostavno vmasiramo v kožo in koža postane voljna in nahranjena. Vsako stranko čokoladne masaže na koncu terapije čaka še sladko presenečenje.

Zakaj izbrati čokoladno masažo?

Masažo s čokolado priporočamo za suho, atrofirano in utrujeno kožo, primerna je tudi po sončenju, saj kožo izdatno nahrani, pomirja in jo učinkovito zaščiti pred staranjem. Seveda jo priporočamo tudi v jesenskem in zimskem času, ko nas zebe in smo še bolj izpostavljeni stresu, ker je malo sonca, ki bi nam bistril misli. Zato je odločitev za čokoladno masažo tudi odlična izbira za utrujene in izčrpane prijateljice, partnerje.

Katere so glavne sestavine čokoladne maske?

Maska Chocomint vsebuje naslednje aktivne sestavine:

  • kakavovo maslo
  • maslo karite
  • izvlečke kakava in kokosa
  • eterično olje poprove mete

 

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline