Berberska masaža

 Berberska masaža je klasična masaža z arganovim oljem. Telesu daje energijo in dobro počutje.

Kaj je to berberska masaža?

Gre za klasično masažo z arganovim oljem. Arganovo olje je v domači tradicionalni berberski lekarni najbolj plemenito in bogato olje tudi v vsakdanji uporabi. Oljenje telesa in masaža z njim je tudi starodavna ayurvedska indijska terapija za zdravljenje, ker daje telesu energijo in dobro počutje.

Kakšne so prednosti masaže z arganovim oljem?

Arganovo olje vsebuje vitamin E, ki deluje kot blag antioksidant, pomemben za razvoj in vzdrževanje funkcij živčnega in mišičnega sistema ter za glajenje gub in gubic.

Masaža učinkuje na hujšanje, kožo in hrbet

Masaža z arganovim oljem mora biti blaga - učinkuje na hujšanje, učvrstitev kože in sprostitev hrbta. Olje vsebuje tudi maščobne kisline, ki dobro delujejo pri revmatskih in kardiovaskularnih obolenjih, ščitijo vezivna tkiva, spodbujajo in aktivirajo kisik v celicah, izboljšujejo možganske zmogljivosti in pozitivno delujejo na jetra.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline