Aromaterapija

Aromaterapija je vedno bolj priznana terapija, ki pomaga pri preventivi mnogih boleznim, v kozmetiki in estetiki telesa.

Kaj je aromaterapija?

Z aromaterapijo se lahko uspešno spopadamo s celulitom, vitaliziramo utrujeno kožo, krepimo tanko kožo, zmanjšujemo opaznost strij in drugih težav s kožo. Kožo in telo razstrupljamo, krepimo imunski sistem in delujemo protistresno.

Kakšne so koristi aromaterapije?

Aromaterapija je terapija z uporabo eteričnih olj, ki koristijo posamezniku. Gre za že dolgo poznano metodo, ki so jo v različne namene uporabljali že v prazgodovini. Vsako eterično olje vsebuje različne in številne zapletene biokemične snovi, kar pomeni, da vsako deluje samostojno in različno, zato je izjemno pomemben pravilen in strokoven pristop aromaterapevta. Znan je zdravilen učinek eteričnih olj na telo, um in dušo.

Kako uporabljamo aromaterapijo?

V Centru zdravja, lepote in dobrega počutja FIZIZ je aromaterapija telesa poseben ritual sproščanja in krepitve zdravja, s posebno aroma masažo stimuliramo prodiranje eteričnih olj globoko v kožo, spodbujamo ali sproščamo masiranca, zdravilno vplivamo na določene težave (nespečnost, težave v meni, težave s sklepi in bolečine v hrbtenici, celulit, glavoboli, stres, ...)

V kakšnem okolju poteka aromaterapija?

Aromaterapija poteka v mirnem, toplem okolju s prijetno glasbo in učinki eteričnih olj ne samo na koži, ampak tudi prostoru.

Kako izberemo ustrezno olje?

Pri mešanju in izbiri posameznih olj je izjemno pomembno dobro poznavanje posameznih eteričnih olj, njihovo sinergijsko delovanje, seveda je pomemben vidik predstavlja tudi stranka, ki na podlagi njenih občutkov izrazi svoja pričakovanja glede vonja.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline