Aroma masaža

Aroma masaža je masaža, pri kateri uporabljamo različne tehnike klasične masaže, elemente akupresurne in ayurvedske masaže.

Masaža temelji na eteričnih oljih

Bistvo te masaže je izbor različnih eteričnih olj, ki jih dodamo osnovnemu olju in za vsako stranko pripravimo edinstveno mešanico, ki je individualno prirejena glede na potrebe stranke.

Za koga je primerna aroma masaža?

Aroma masažo toplo priporočamo strankam, ki imajo težave s sprostitvijo, se počutijo izgorele in brezvoljne, seveda blagodejno vpliva tudi v primeru vsakdanjih težav in psihičnih napetosti.

Kako pomembna so eterična olja?

Aromaterapija je posebna znanost, raba eteričnih olj izvira iz dalnje preteklosti, saj so takratne civilizacije z njimi zdravili telesne in duševne težave. Aromaterapija je danes postala holistična (celostna) dopolnilna veja zdravilstva.

Dober aromaterapevt je ključen pri aroma masaži...

Samo dobro usposobljen aromaterapevt izbere ustrezna eterična olja, šele potem, ko stranko podrobno izpraša o njenih težavah in načinu življenja ter duševnem počutju. Sodoben svet vseprevečkrat uporablja množico kemičnih snovi in umetnih materialov, ki vedno pogosteje povzročajo na ljudeh hude alergijske odzive, predvsem astmo, izpuščaje, prebavne motnje in podobno. Tako, da je zelo pomembno, da izberemo ustrezna eterična olja, s katerimi lahko marsikatero prej omenjeno težavo olajšamo.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline