CooLifting

BEAUTY GUN – V 5 MINUTAH ZBRIŠE 10 LET - iz obraza, vratu, rok ali drugih delov telesa

CooLifting pištola "izstreli" na obrazno tkivo močan tok CO2 pri zelo nizki temperaturi in visokem pritisku združen z ekstremno visoko koncentracijo atomiziranih učinkovin. Je najspektakularnejši in hiter postopek kdajkoli viden v izzivu minevanja časa.

COOLifting postopek generiria takojšni učinek (lifting) zgladitve kože, odstrani površinske gubice in zmanjša globoke gube, čemur sledi dolgotrajni pomlajevalni učinek.

Delovanje:

Kombinacija hladnega toka CO2 pri visokem pritisku in atomizirane učinkovine delujejo:

- Paradoksalna žilna reakcija (motricity):

- Vazokonstrikcija, ki ji sledi vazodilatacija krvne mikrocirkulacije. Ko smo izpostavljeni intenzivnemu mrazu, se žile skrčijo in širijo.

- Krioforeza in baroforeza:  Kombinacija hladu z visokim pritiskom, ki deluje na dermis, povzroči intenzivno penetracijo CooLifting učinkovin in eksponentno povečanje njenega delovanja.

- Krio - Karboksi terapija: Tok CO2 pri zelo nizki temperaturi in visokem pritisku aktivira mikrocirkulacijo, sproži nastanek elastina in kolagena in poveča oksigenacijo tkiv.

- Termalni šok: Stimulacija globljih tkiv. Ta tkiva so normalno pri temperaturi 36ºC. CooLifting ekstremen in takojšen mraz povzroči globoko in trenutno reakcijo dermisa.

***Tretmaji se izvajajo ob tokih in četrtkih popoldan oziroma po dogovoru. Za termin se naročite na 040 229 866 - Apolonija.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline