Kozmetična nega

V našem Centru zdravja, lepote in dobrega počutja FIZIZ, Vam ponujamo nego z vrhunskimi izdelki iz sveta dermakozmetike Dr. Med. Christine Schrammek.

Družinsko podjetje iz Essena v Nemčiji ima 60. letno tradicijo. Sedaj jo vodi dermatologinja in anti-age specialistka dr. Med. Christine Schrammek.
Njen poklic dermatologinje in kirurginje v kliniki, je okrepil njeno željo, da bi ustvarila fuzijo med kozmetiko in dermatologijo. In ta želja ostaja gonilna sila podjetja. Danes na tisoče kozmetičark in uporabnikov po celem svetu pozna in uporablja prednosti kozmetike Dr. Med. Christine Schrammek.

Kozmetika Dr. Med. Christine Schrammek ima dve liniji:

 Medicinsko podprti izdelki za nego kože imajo vrhunsko sposobnostjo reševanje različnih problemov s katerimi se tekom življenja lahko srečuje naša koža. Cilj inovativne in prilagojene linije izdelkov je zdrav in lep videz. Preprečevanje poškodb in zaščita kože, kot tudi reševanje različnih problemov, so ključno vodilo pri razvijanju izdelkov. 

Derma.cosmetics - Moč Medicinske Lepote

Linija derma.cosmetics  dr. Schrammek ponuja celovit razpon visoko tehnoloških proizvodov za različne tipe, stanja in probleme kož. Vsi izdelki temeljijo na dermatološkem znanju in učinkovitih aktivnih sestavinah. Mnogo izdelkov iz linije derma.cosmetics so prave inovacije in celo prvaki v svojih kategorijah, kot na primer Blemish Balm- sedaj popularna kot BB krema.
Vodilo pri inovacijah in individualno prilagojenih produktih za nego kože je skrb za zdravo ravnovesje v koži in sijočo, lepo poltPreventiva pred zapleti in zaščita kože so prav tako pomembni dejavniki pri razvoju izdelkov Dr. Med. Christine Schrammek derma.cosmetics, kot tudi iskanje rešitev za širok spekter problemov kože. Osnovna filozofija izdelkov je »ko dermatologija sreča kozmetiko«. V izdelkih združujejo najnovejše ugotovitve s področja medicine z visoko učinkovitimi aktivnimi sestavinami

GREEN PEEL® - Moč Naravne Lepote 

Linija Dr. Med. Christine Schrammek, GREEN PEEL® nege obraza in telesa navdihnjene z močjo narave. Dragoceni naravni izvlečki so ciljno izbrani in delujejo kot posebni agenti Green Peel linije za dnevno nego obraza

Bogati z rastlinskimi izvlečki in olji izboljšajo vitalnost in vlažnost kože. Linija izdelkov ne vsebuje živalskih izvlečkov, mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEGs , površinsko aktivnih sestavin in sintetičnih dišav. Svetovno znana nega / postopek Green peel originalni zeliščni piling poskrbi za naravno pomlajevanje kože in je ekskluzivno na voljo pri certificiranih kozmetičarkah.

Odkrijte svet kozmetike Dr. Med. Christine Schrammek tudi Vi.

V Centru zdravja, lepote in dobrega počutja FIZIZ, pa ponujamo tudi najnovejše maske iz superživil in super hrane. To so 100 % naravne super maske za obraz, ki vam dajo svež, poln, zdrav videz obraza.

V našem Centru FIZIZ Vam nudimo različne vrste neg obraza, GREEN PEEL®, CooLifting ter druge obrazne terapije. Stranke obravnavamo indvidualno, zato se glede tretmajev prilagajamo le vašim potrebam in željam.

***Tretmaji se izvajajo ob tokih in četrtkih popoldan oziroma po dogovoru. Za termin se naročite na 040 229 866 - Apolonija.

Fiziz
 
 
 Podarite FIZIZ darilni bon!

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: 040 814 313

Email: info@fiziz.si

fiziz.tina@gmail.com

Naslov: Sveti Duh 192, 4220 Škofja Loka

DELOVNI ČAS

Ponedeljek: 15h - 20h
Torek: 15h - 19h
Sreda: 15h - 19h
Četrtek: 8h - 11h
Petek: 15h - 18h
Sobota: Po dogovoru
*Na vse tretmaje in terapije se je potrebno predhodno naročiti preko telefona (040 814 313) ali emaila (fiziz.tina@gmail.com).

Na vse terapije ali preglede se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 040 814 313 ali preko e-maila: info@fiziz.si ali fiziz.tina@gmail.com

Obiščite nas na facebooku!

fb icon 325x325

Our partners: ibuyessayonline