Mnenja naših strank

Roke Tine in Andreje so za mene božanske, kljub temu, da včasih Tinina masaža malce boli, je pa po koncu božansko, ko te Tina obuje v škorenjčke. Tina in Andreja posvetita vse svoje znanje in izkušnje nam obiskovalcem salona. Pa še navodila za domov dobiš. 

B.K.

 

Vsakič znova totalno uživam v tvoji TUINA masaži. Čeprav je boleča in ti Tina si včasih  kar neizprosna pri masaži meridianov in pritiskanju na akupresurne točke, vendar vse bolečine in modrice odtehtajo počutje v naslednjih dneh.

Hvala, ker mi pomagaš!

A.S.

 

Recepti, zdrava prehrana, nega in masaža, koristne informacije za življenje in zdravje..., vse kar iščem za ohranjanje svojega ravnovesja najdem v FIZIZ-u. 

Hvala Tina.

R.Š.

 

Salon Fiziz večkrat ponuja dobre pakete , med drugim tudi z ročno in strojno limfno drenažo. Moram reči, da sem se po masaži počutila kot nova. Usposobljena in simpatična Tina ima res "feeling", kje je treba pritisnit in kje ne. Masaža ima le tako pravi učinek. Super zadeva, moram pohvalit. Salon je čist, urejen,....Tina rada pomaga in svetuje. Navdušena J

M.Č.

 

Pri Tini sem opravila serijo terapij kavitacije in limfne masaže. Svoje delo je opravila strokovno, predvsem pa z veliko mero humorja in optimizma. Najbolj me je navdušil njen sproščen pristop, k mojim oblazinjenim delom telesa. Izgubila sem nekaj centimetrov za kar sem ji zelo hvaležna. Pohvalila bi še njena "motivacijska" elektronska sporočila, kjer svetuje same dobre in zanimive stvari.

M.Š.

 

Čestitam vam za novo pridobitev: lepo in estetsko izdelano novo spletno stran. Njena vsebina nadgrajuje kvalitetno delo Centra FIZIZ. Stran je pregledno organizirana po sklopih, pa rdečo nit je opaziti s prehajanjem med sklopi.

S storitvami Centra FIZIZ sem zelo zadovoljen. TUI-NA masaža, kvantna terapija in terapevtska masaža v prijetnem in mirnem okolju pripomorejo k pravi sprostitvi po napornem in stresnem delu.

 B.K.

 

Mnogo let sem iskala in preizkušala marsikaj, da nekako uravnovesim moj želodec, kjer je bil center mojega energijskega neravnovesja, ranjenosti in prestrašenosti. Zato sem morala zelo previdno izbirati hrano in se odpovedati marsičemu zato, da sem se dobro počutila, še posebej se je izostrilo po operaciji žolčnika pred 2leti. Vse tablete iz strani medicine so le za trenutek olajšale počutje, ki se kmalu spet poslabšalo. Danes sem odkrila način, ki razgrajuje moje vzroke in ne samo lajša posledice. Na prvem mestu so to kristali, ki vlečejo ven in pomagajo vse postaviti na svoje mesto. Na drugem mestu pa je popolnoma naravno zdravilo Kudzu, ki je mojemu želodčku in telesu dalo potrebno ravnovesje in čutim, kako zelo mi je telo hvaležno.??  Več o Kudzu si preberite spodaj. Zame je prvo naravno zdravilo, ki ga je telo sprejelo(prve kapsule,ki sem jih lahko popila brez da bi se mi ob tem obračal želodec).?  Po mnogih letih mi mandarina ne povzroča več težav in lahko jem tudi tisto, kar dolga leta nisem smela.?  Spet lahko uživam v hrani in jem tisto, kar telo potrebuje.?  
Hvalaaa Tina Fiziz!!?? . 

Alenka Bergant - Angelska mentorica