O nas

Center FIZIZ je butični center zdravja, lepote in dobrega počutja. Vse naše stranke obravnavamo holistično in individualno. Strmimo k uvajanju novosti iz področja zdravja, zdravega načina življenja, lepote in dobrega počutja. Naš namen je, da vam svetujemo na različnih področjih lepote in zdravja, ter vam nudimo široko paleto storitev, s katerimi dosegamo odlične rezultate. Vrata Centra FIZIZ smo odprli že leta 2010 in v teh 7 letih smo se izpopolnili in nadgradili. V Centru FIZIZ vam svetujemo, pomagamo, vas izobražujemo 3 dame: Tina, Polona in Andreja. Vsaka je profesionalka svojega področja, ki vam zagotavlja strokovno in individualno obravnavo. Smo malo podjetje, ki se zaveda, da je ključ do uspeha in odličnih rezultatov v piljenju profesionalnosti in zagotavljanju vedno boljših in kvalitetnejših storitev. Zato se nenehno izobražujemo in nadgrajujemo ter širimo naše znanje in sposobnosti.

Tina Smolej

Moje ime je Tina, rojena sem na dan mladosti leta 1989. Včasih sem spadala skoraj da lahko rečem med profesionalne odbojkašice, vendar sem se na koncu vseeno odločila za študij. Po zaključeni Gimnaziji Škofja Loka sem se vpisala na Visoko šolo za zdravstvo Jesenice, kjer sem leta 2013 tudi diplomirala. Že v gimnazijskih letih sem opravili prvi tečaj klasične masaže in začela ljubiteljsko masirati. Ta želja pa se je le še bolj stopnjevala in tako se je začela moja pot.

Med študijem zdravstvene nege sem se vpisala na izredni študij International Society For Complementary Medicine Belladona; Academy for Traditional Chinese Medicine Beijing China, kjer sem leta 2011 diplomirala in dobila naziv diplomiran tuinolog. Od takrat sem se tudi stalno izobraževala na tem področju in obiskala tudi veliko kongresov Tradicionalne Kitajske Medicine, kjer sem se še dodatno izpopolnjevala.

Leta 2011 sem tudi zaključila prvo stopnjo Quantum Touch in dobila naziv Quatum Touch Practitioner Level 1. Po letih prakse in učenja sem v tujini, pod okriljem Karine Grant zaključila še 2 stopnjo in dobila naziv Quatum Touch Practitioner Level 2.

V letu 2012 sem dobila tudi certifikat Velike Šole Superživil. V tem letu sem tudi zaključila šolanje Refleksoterapije.

Leta 2012 sem uspešno opravila izobraževanje Limfne Drenaže in pridobila Certifikat Limfterapevt (Higeja). Vse skupaj pa sem začinila z dokazilom Lipo Detox Specialista.

V letu 2013 sem dobila kar ogromno znanja o Trigger Points pod okriljem dr. Arthura Peala; Certificate of Competition Advance Studies in Trigger Points.

V letu 2013 sem zaključila kratko šolanje o Aromaterapiji in dobila potrdilo o Aromaterapiji specialistu. V letu 2015 sem vse skupaj še združila in dobila naziv Anticellulite Specialist.

2016 sem pri zakladnici znanja Mantaku Chia uspešno opravila Chi Nei Tsang masažo trebušne votline. V letu 2017 pa sem pridobila tudi Certifikat Anticelulitne masaže in Ventuziranja.

V 2017 sem uspešno zaključila tudi izobraževanje AEQ Klinične Somatike 1 stopnje in postala Certificirana Učiteljica Somatskih Gibov AEQ Metode 1 Stopnje.

V vsem tem času sem znanje nadgrajevala in ga še vedno s študiranjem različne (tuje) literature. V iskanju in pridobivanju znanja neizmerno uživam, saj vem da je to edini ključ in način kako nadgradi že znano in kako se vedno bolj približevati perfekciji in profesionalnosti. Trenutno sem še študentka dveh magistrskih študijev in sicer Aplikativne kineziologije in Integrativnih Zdravstvenih Ved. Skratka moje izobraževanje in učenje nikoli ne počivata, v prihodnje se že veselim novih znanj in ved, ki jih bom z največjim veseljem delila z vami.

Apolonija Kandus

Že pred nekaj časa sta mi mati in oče dala ime Apolonija. Od nekdaj zvedava, ki je iskala občutke zadovoljstva in srečo v ustvarjalnih občutkih je bila prva želja, ki me je vodila k poklicu zdravstvenega tehnika » pomagati« ljudem. Takrat sem pomoč doživljala in si jo predstavljala drugače, vendar pa je vodilo delati z ljudmi povezovalna nit vsega nadaljnega izobraževanja. Študij delovne terapije, ki sem ga končala zatem je za nekaj časa potešil mojo radovednost toda kmalu to ni bilo dovolj in želela sem si izvedeti več in dokončala študij na pedagoški fakulteti ter si pridobila naziv Profesorica Defektologije.

V letih, ki so sledila sem dokončala mnogo projektov, se usposabljala na različnih področji ter delovala kot prostovoljka pri Rdečem Križu, na taborih letovanja z otroki in v tem času pridobila tudi Licenco za predavateljico prve pomoči.

Zelo vesela sem bila, da sta me Tina in Andreja povabili k sodelovanju, saj se mi je odprl čisto nov svet, ki ga imam vedno raje. Usposabljanje za trenerja za ljudi po posttravmatskem sindromu, izobraževanje pri dr. Ščuki v večletnem izobraževanju »Življenje kot izziv, delovanje v terapevtski skupini dr. Perka, licenca iz poznavanja superživil, učenje terapevtskih masaž pri dr. Arturu Peel in Ani ter navsezadnje pridobljena certifikata za opravljanje terapij s coollifting beauty gun ter linijo dr. Schrammek, Green Peel še potrjujejo tisto, kar sedaj smatram za »pomoč« drugim. Sedaj temu pravim »za ljudi«, za naše skupno lepše bivanje.